ghada الشاعر
الوسام : النوع: : تاريخ التسجيل : 09/03/2009
| موضوع: طريقة عمل بسكوت اللانكشير(كل سنه وانتو طيبين) ,والعيد فرحة م الجمعة سبتمبر 11, 2009 9:26 am | |
| المقادير: نصف كوب من السمن. نصف كوب من السكر الناعم. بيضتان. رشة فانيليا، رشة ملح. كوب من الدقيق. كوب من النشا. ملعقة من البكنج باودر. للزينة :
مربى أو شكولاته نوتيلا
مكسرات مجروشة أو جوز هند أو حبيبات شكولاته أو فارماسيل ألوان التحضير: يضرب السمن مع السكر.
يخلط البيض مع الفانيليا ويضاف إلى ما
سبق ويخلط.
تضاف بقية المقادير وتعجن.
تقطع العجينة إلى قطع صغيرة وتكور وتضغط قليلا.
توضع في صينية مدهونة بالفرن مدة 10 دقائق تقريباً.
تخرج من الفرن وتترك لتبرد.
تلصق كل قطعتين بكمية من المربى أو الشكولاته.
يضغط على قطعتي البسكويت برفق ليخرج القليل من الحشوة من الجوانب.
تغلف الأطراف بالمكسرات أو جوز الهند.
بألف هنا على قلبكو وكل سنه وانتو طيبين اللى تجرب بقا تقولنا النتيجه الموضوع غير منقول ومكتوب بطريقة احترافية | |
|
TOOT_ANK_AMOON ıllı Administrator ıllı
النوع: : القسم المفضل: : قسم الاغانى والكليب تاريخ التسجيل : 03/03/2009
| موضوع: رد: طريقة عمل بسكوت اللانكشير(كل سنه وانتو طيبين) ,والعيد فرحة م الجمعة سبتمبر 11, 2009 6:57 pm | |
|
كل سنة وانتى طيبة ياجميل بس والنبى وانتى فى المطبخ اعمليلى شاى معاكى بالمرة
| |
|
ghada الشاعر
الوسام : النوع: : تاريخ التسجيل : 09/03/2009
| موضوع: طريقة عمل الانكشير الثلاثاء سبتمبر 15, 2009 11:53 am | |
| موافقه اعملك شاى يا هيما بس بشرط تدوقنى اللانكشير من ايدك | |
|
T_o_q_a MeMbeR
النوع: : تاريخ التسجيل : 18/07/2009
| موضوع: رد: طريقة عمل بسكوت اللانكشير(كل سنه وانتو طيبين) ,والعيد فرحة م الثلاثاء سبتمبر 15, 2009 12:25 pm | |
|
عدل سابقا من قبل T_o_q_a في الجمعة سبتمبر 18, 2009 2:46 pm عدل 1 مرات | |
|
???? زائر
| موضوع: رد: طريقة عمل بسكوت اللانكشير(كل سنه وانتو طيبين) ,والعيد فرحة م الثلاثاء سبتمبر 15, 2009 4:03 pm | |
| كل سنه وانتي طيبه تسلم ايدك بس فين الشاي الي هيما طلبه؟؟ ههههههههههههههههههههههههه |
|